Tijd om jouw server te dumpen?

Geplaatst op: 29 oktober, 2019 - 13:55

Blog Tijd om jouw server te dumpenBeste Server,

We hebben onze ups en downs gehad door de jaren, ruzie tot laat in de ochtend, elkaar oplappen na een zware week en onze levensplannen bijwerken om elkaar in het oog te houden. Ik begrijp dat je af en toe wat downtime nodig hebt gehad, maar de wereld verandert en onze fragiele relatie kan de spanning in ons leven gewoon niet bijhouden.

Onze relatie moet sneller, flexibeler en beter afgestemd zijn op de rest van ons leven. Niet alleen op een op zichzelf staand plekje in ons bestaan... geïsoleerd van de rest van de wereld.

Het ligt niet aan jou - je hebt niets verkeerd gedaan – het ligt aan mij. Ik wil meer. Ik wil jou en je problemen niet constant blijven managen. Het kost me gewoon zoveel tijd en energie..

Lees de rest van de brief van de IT-manager in het e-book “Tijd om jouw trouwe server te dumpen?”